Vaslui, RO

17.57°C
Overcast Clouds
Thursday
13.73°C / 22.74°C
Friday
14.24°C / 27.72°C

LER Vaslui este vicecampioană pe Regiunea Moldova la handbal masculin

LER Vaslui este vicecampioană pe Regiunea Moldova la handbal masculin

Liceul „Emil Racoviță” (LER) Vaslui este vicecampioana Moldovei la handbal masculin.

Echipa coordonată de profesorii Ovidiu Sălceanu și Ciprian Păun a terminat pe locul 2 faza regională a ONNS la licee, turneu ce a avut loc la Piatra Neamț.

Echipa, formată în mare parte din juniori de la LPS Vaslui, dar care învață la LER Vaslui, a trecut de LPS Botoșani, scor 32-13, pentru ca în finala competiției să întâlnească pe LPS Suceava. Meciul a fost pierdut cu scorul de 13-23, însă vasluienii au dat de o adversară formată din juniori de la LPS și CSU Suceava, care se bat în acest an la medalii în competițiile FRH.

„Este cel mai bun rezultat din ultimii ani pentru handbalul școlar vasluian. Anul trecut am terminat pe locul 3 la faza zonală, iar în acest an ne-am bătut pentru o prezență la turneul final. Felicit, elevii pentru dăruire și pentru performanța obținută”, a spus profesorul Ovidiu Sălceanu.

LER Vaslui: Laurean Edmond Toporăscu, Cosmin Grosu, Mihai Turcu, Andrei Hulubei, Mario Popovici, Rareș Andronache, Matei Sprîncenatu, Mihai Andronic, Raul Moraru, Mihai Hrincu, Claudiu Lefter și Codrin Păun.

Image