Vaslui, RO

10.34°C
Scattered Clouds
Wednesday
10.18°C / 25.22°C
Thursday
15.35°C / 23.25°C
Friday
12.66°C / 20.08°C

Declarație/ ”E greu să ții ritmul dacă nu ai un lot numeros!”

Declarație/ ”E greu să ții ritmul dacă nu ai un lot numeros!”

Handbaliștii vasluieni susțin că turneul 2 al Ligii Zimbrilor a fost obositor, din cauza multor jocuri disputate într-o perioadă scurtă.

 

Acest lucru se datorează și lotului subțiat al CSM Vaslui, după ce mai mulți jucători s-au accidentat, iar o parte dintre ei au jucat foarte multe minute.

Formația vasluiană a disputat 5 meciuri, având noroc că jocul cu CSM Focșani a fost anulat și câștigat la masa verde, din cauza numărului mare de handbaliști testați pozitiv la echipa vrânceană.

”Oboseala și-a spus cuvântul la acest turneu. S-a văzut cel mai bine la ultimul joc, cu HC Buzău. Nu am jucat ce ne-am propus. Am avut și un lot subțire din cauza multor accidentări. A fost un turneu greu, cu cinci meciuri disputate într-un timp scurt. Echipele care nu au un lot numeros nu pot face față. E greu să ții ritmul cu advesare care au foarte mulți jucători cu experiență. Nu ne rămâne decât să strângem rândurile să muncim mai mult la următorul turneu și să scoatem cât mai multe puncte”, a spus Silvian Amihăesi, căpitanul lui CSM Vaslui.

amihaesi1

Și Alin Bondar a acuzat duritatea turneului, cu meciuri programate foarte aproape unul de altul.

”A fost un turneu foarte greu pentru echipa noastră. Încercăm să practicăm un joc bazat pe efort fizic și s-a acumulat multă oboseală. Cred că de asta echipa din Buzău ne-a fost superioară. Faptul că nu am mai avut prospețime și nu am mai fost lucizi în ofensivă, au făcut ca echipa din Buzău să obțină o victorie meritată”, a spus antrenorul CSM Vaslui.

La cel de-al doilea turneu al Ligii Zimbrilor, vasluienii au obținut 4 puncte, la care se vor mai adăuga încă 3 la masa verde, din 18 puncte posibile.

alinbondar

 

Image