Vaslui, RO

-1.92°C
Overcast Clouds
Friday
-1.15°C / 3.82°C
Saturday
-2.07°C / 2.12°C

CSM Vaslui este neînvinsă de trei etape

CSM Vaslui este neînvinsă de trei etape

CSM Vaslui nu a mai pierdut de trei etape în Liga Zimbrilor. Formația vasluiană a acumulat șapte puncte din nouă posibile, mai multe decât a obținut în primele zece meciuri disputate.

Vasluienii au trecut de Politehnica Timișoara, scor 25-24, și de CSM Odorhei, scor 26-25, remizând în ultima etapă a turului de campionat, la Focșani, scor 29-29.

„A fost o partidă foarte echilibrată. Ne bucurăm că am făcut un joc bun și am reușit să ne ținem de la egal la egal cu o echipă puternică, printre cele mai bun de pe teren propriu. Ne bucurăm de acest punct. E foarte important pentru noi, mai ales că a fost obținut la Focșani, și sperăm să facem meciuri la fel de bune cum a fost cel de astăzi. Pe terenul de la Focșani nu avem puncte câștigate, doar acasă am obținut puncte. Ne-am dorit în fiecare minut să aducem punct la Vaslui. Ne bucurăm că am reușit. Putea fi și trei puncte, dar suntem mulțumiți și așa și sperăm să obținem rezultate bune pe mai departe”, a declarat Andrei Popa.

De vineri, 2 decembrie, începe returul, iar CSM Vaslui va evolua în deplasare, cu Steaua. În tur, formația vasluiană a fost la un pas de o remiză, bucureștenii impunându-se cu scorul de 32-31.

De remarcat faptul că CSM Vaslui a pierdut la o diferență mică majoritatea jocurilor din tur. Doar Minaur Baia Mare și Dinamo au obținut victoriile cele mai confortabile la o diferență de zece goluri, respectiv nouă goluri. În rest, vasluienii nu au cedat la o diferență mai mare de patru goluri.

Image