CSM Vaslui-CSM București, astăzi, ora 17.15/ Meciul orgoliilor!

CSM Vaslui-CSM București, astăzi, ora 17.15/ Meciul orgoliilor!

Deși are asigurate biletele pentru viitorul sezon al Ligii Zimbrilor, CSM Vaslui speră să obțină un rezultat pozitiv în fața CSM București.

Partida se dispută în Sala Rapid, din Capitală, fiind programată astăzi, de la ora 17.15, live pe tv.frh.ro.

Va fi un meci al orgoliilor. Vasluienii nu uită faptul că în meciul tur, de la Sf. Gheorghe, au avut de luptat și cu arbitrajul, care a avut două măsuri în luarea deciziilor, în defavoarea echipei noastre.

A fost un meci în care CSM Vaslui a jucat timp de 16 minute în inferioritate numerică, iar CSM București a avut doar două eliminări de două minute. Bucureștenii s-au impus atunci cu scorul de 35-33.

La final, Chike Onyejekwe, de la CSM București, l-a acuzat de rasism pe rusul Viaceslav Kasatkin de la CSM Vaslui. Comisia de Disciplină a FRH a respins memoriul formației bucureștene, neavând probe care să-l incrimineze pe handbalistul Vasluiului.

De altfel, Kasatkin a susținut tot timpul că nu a avut o asemenea atitudine și nici nu a folosit cuvinte, care să aducă acuze rasiste.

Înaintea acestui joc, CSM Vaslui ocupă locul 9 în clasament, cu 34 de puncte, iar CSM București se află pe locul 4, cu 51 de puncte.