Alin Bondar/ ”Avem o echipă care joacă cu sufletul!”

Alin Bondar/ ”Avem o echipă care joacă cu sufletul!”

Alin Bondar a ținut să-și felicite echipa după cea de-a treia victorie consecutivă obținută în Liga Zimbrilor.

Tehnicianul a afirmat că la Vaslui se pune mult suflet în joc, iar victoriile au fost obținute grație grupului, care este unit și muncitor.

”A fost foarte greu. Poate cel mai greu meci din tot campionatul. La Vaslui este o echipă în care se pune foarte mult suflet și acest lucru ne-a făcut să fim mai puternici în acest meci. Nu am cuvinte, decât să îi felicit pe băieți, să mă bucur pentru ei, pentru că au înțeles ce dorim să facem”, a spus Bondar.

Antrenorul spune că de la meciul cu Reșița au lipsit trei piese importante. Este vorba despre Ciprian Vancea, Florin Acatrinei și Maksym Karamyshev. Cu toate acestea, restul jucătorilor au demonstrat că pot obține rezultate pozitive și în absența lor.

”Deși eram mai puternici cu cei trei jucători, fiindcă avem în lot trei mari absențe, întotdeauna forța stă în grup, nu în jucători. Sper să înțeleagă treaba asta. Eu sunt foarte mulțumit de ei. Nu am cuvinte. Avem o echipă care joacă cu mult suflet și cu multă plăcere”, a completat Alin Bondar.

Pentru restul partidelor rămase de disputat din acest an, antrenorul CSM Vaslui își dorește ca echipa să fie sănătoasă.

”Vedeți că în ultima vreme, chiar dacă nu am avut foarte multe cazuri, am tot rămas fără câte un jucător important. Așa că prima dată să fim sănătoși, apoi vom vedea ce va fi”, a precizat acesta.

CSM Vaslui mai are de jucat în tur cu CSM București, HC Dobrogea Sud Constanța și Dunărea Călărași. 

bondar1