Vaslui, RO

10.34°C
Scattered Clouds
Wednesday
10.18°C / 25.22°C
Thursday
15.35°C / 23.25°C
Friday
12.66°C / 20.08°C

Winter Cup se pregătește de un nou week-end cu miză!

Winter Cup se pregătește de un nou week-end cu miză!

În perioada 10-12 februarie, ediția a 10-a a celui mai popular turneu de fotbal în sală din regiunea Moldovei, Winter Cup Vaslui, are programate partidele pentru desemnarea câștigătoarelor la Open și Under 19.

La Open s-au calificat în faza finală șapte echipe din Vaslui. Este vorba despre Comstar, Intersport, Victoria, Crucea Gării, Ivacec, Red Star și Inter Traian, care au câștigat cele șapte grupe din prima etapă.

În lupta pentru trofeu mai intră cele mai mai bune două locuri doi. Este vorba despre Viitorul Lunca Banului și Solidar Vaslui, care au avut cele mai bune punctaje din rândul echipelor clasate pe locul 2.

Din afara județului și-au anunțat participarea Union Team, Colosseum Iași, Unirea Ruginoasa, Dinamo Iași, Gladbach Evolution, toate din județul Iași, Kapri Roman (Neamț) și Gladiatorii Ciorăști (Galați).

Cele 16 echipe vor fi împărțite în patru grupe,

În faza grupelor principale sunt angrenate 16 formații, împărțite în patru grupe, urmând ca primele două clasate să joace în sferturi.

La Under 19, Omega Vaslui, Real Vaslui, Vaslui Juniors și Amicii Suceava vor disputa semifinalele competiției, iar LPS Vaslui și Tigers Vaslui se vor lupta pentru Cupa Winpion, competiție dedicată echipelor clasate pe locurile 2 și 3 la U19, care au disputat sferturile și semifinalele duminică, 5 februarie.

Image