Vaslui, RO

-4.48°C
Broken Clouds
Thursday
-3.17°C / 6.24°C
Friday
-2.49°C / 2.93°C
Saturday
-3.57°C / 1.24°C

Viorică la al doilea gol de la revenirea în tricoul Hușanei Huși

Viorică la al doilea gol de la revenirea în tricoul Hușanei Huși

Adrian Viorică a deschis scorul în victoria cu CSM Pașcani, marcând cel de-al doilea gol al său de la revenire în tricoul Hușanei Huși.

Atacantul hușenilor susține că golul marcat în prima repriză a cântărit foarte mult în obținerea unui nou succes, obținut pe merit. Este prima victorie a Hușanei la o diferență de două goluri. Celelalte victorii au fost obținute la limită, de un gol.

”Ne bucură că am înscris de două ori, înseamnă că ne revenim un pic. Important este că nu am luat gol. Victoria ne menține acolo sus. Am intrat pe un loc de play-off și sperăm să stăm acolo sus, în primele patru echipe”, a spus Adrian Viorică.

Etapa următoare, Hușana are o deplasare dificilă, în fieful lui Șomuz Fălticeni, ocupanta locului 3 în seria 1 a ligii 3.

”Mergem la Fălticeni cu gândul să scoatem un rezultat bun. Avem un moral bun, suntem pozitivi, după meciul de la Pașcani, unde nu am luat gol. Sperăm ca la Fălticeni să nu luăm gol, să înscriem și să venim cu cele trei puncte acasă”, a completat Viorică.

 

Image