Vaslui, RO

-0.95°C
Broken Clouds
Wednesday
1.21°C / 3.35°C
Thursday
-0.66°C / 2.58°C
Friday
0.35°C / 1.24°C

LPS Vaslui a terminat pe locul 7 turneul Winter Cup Moldova

LPS Vaslui a terminat pe locul 7 turneul Winter Cup Moldova

Grupa 2011 de la LPS Vaslui a participat în perioada 2-4 decembrie la un puternic turneu internațional la Chișinău, intitulat Winter Cup Moldova.

Formația antrenată de profesorul Ionuț Chiochiu a terminat pe locul 7, după ce în faza grupelor a obținut două victorii și o înfrângere.

În sferturi, vasluienii au cedat în fața unei puternice academii de fotbal din Moldova, FC Dasschool, pentru ca în jocurile de clasament să piardă la limită cu Didi Iași și să-și ia revanșa în fața CS Atletic Strășeni, terminând, astfel, pe locul 7 din 16 echipe participante.

„A fost un turneu de pregătire foarte puternic, cu multe echipe bune din care avem  multe de învățat. În jocul pentru calificarea în semifinale am pierdut datorită ghinionului și mai ales din cauza deciziilor arbitrajului”, a precizat Ionuț Chiochiu.

Lotul LPS Vaslui: Rareș Aelenei, Horia Scutelnicu, Ștefan Vieru, Albert Paiu, Andi Stan, Eric Petrariu, Denis Coropcianu, Iustin Codreanu, Darius Acatrinei, Robert Steriean, Denis Răchită, David Albu, Marius Căpriță, Ștefan Dorin.

Rezultate:

Grupe

LPS Vaslui-CSF Sporting Chișinău 3-0

LPS Vaslui-ACS Juniorul Chișinău 1-0

CS Atletic Strășeni-LPS Vaslui 5-0

Locurile 1-8

LPS Vaslui-FC Dasschool 1-4

Locurile 5-8

LPS Vaslui-Didi Junior Iași 1-2

Locurile 7-8

LPS Vaslui-CS Atletic Strășeni 2-1

Image