La 17 ani evoluează cu succes în Liga 3

La 17 ani evoluează cu succes în Liga 3

În acest sezon, Hușana Huși a mizat foarte mult și pe jucători foarte tineri.

Antrenorul Florin Croitoru a dat credit unor puști crescuți la Huși. Este cazul lui Călin Ciobanu, fotbalist format la Hușana, de către Cătălin Nicolau. El este născut în 2003, însă a evoluat la grupa 2002 și a crescut meci de meci.

A ajuns și la Sporting Juniorul Vaslui, sub comanda lui Cristi Bejan, unde a fost titular aproape meci de meci în competițiile de juniori.

Între timp, Călin și-a câștigat un loc la seniori. La ultimul meci, cel cu Dante Botoșani, a fost titular și a avut o evoluție foarte bună.

”Mă simt foarte bine la Hușana. Băieții m-au ajutat să mă acomodez. Au fost multe meciuri cu uzură fizică, dificile, însă ne bucurăm că am reușit să obținem rezultate bune și să fim aproape de podium”, a spus puștiul de 17 ani.

Călin Ciobanu speră să fie pe teren și la meciul de Cupă, cu U Cluj. El are deja un gol marcat în cea de-a doua competiție națională, în primul tur național, cu CSM Vaslui, partidă câștigată de formația hușeană cu scorul de 5-0.

”E un meci în care trebuie să ne bucurăm de fotbal. E un bonus pentru ce am reușit să facem până acum. Sperăm să facem o figură frumoasă și să vorbească toată țara de Hușana”, a completat fotbalistul hușean.

Călin mai spune că formația hușeană încă nu și-a luat gândul de la accederea în faza următoare a competiției și speră ca în retur să nu mai repete greșelile din tur:

”Vom avea un retur greu, însă sunt convins că vom face o figură frumoasă și să ajungem cât mai sus în campionat, să ne batem chiar la promovare”.

Jucătorul format la Huși are și un mesaj pentru fani: ”Le mulțumim fanilor că sunt alături de noi, chiar și online și îi așteptăm să fie susținătorii noștri, chiar și de la distanță, și la meciul de cupă”.