Vaslui, RO

16.13°C
Broken Clouds
Monday
10.73°C / 24.43°C
Tuesday
16.3°C / 22.89°C
Wednesday
12.4°C / 23.47°C

INTERVIU/ ”Tratăm meciul cu maximă seriozitate!”

INTERVIU/ ”Tratăm meciul cu maximă seriozitate!”

Deși ocupă ultima poziție în clasamentul seriei 1 a Ligii 3, fără nicio victorie, CSM Pașcani rămâne o nucă tare pentru Sporting Juniorul Vaslui.

De aceea, fotbaliștii pregătiți de Cornel Cracea vor trata cu maximă seriozitate meciul. Aceștia nu vor să mai repete greșelile de la jocul cu Dante Botoșani, pierdut cu scorul de 1-2, când au avut un fotbal de calitate, dar finalizare a lăsat de dorit.

Marian Ciobotaru a spus că trebuie ca echipa să învețe din înfrângeri și să se ridice pentru a obține noi rezultate pozitive. Partida dintre Sporting Juniorul Vaslui și CSM Pașcani are loc mâine, ora 15, pe stadionul Municipal și va fi arbitrată de Bogdan Florea (Piatra Neamț), la centru, ajutat la cele două linii de Vlăduț Hazi (Volovăț) și Sebastian Păduraru (Gura Humorului).

ciobotaru

Victoria, unica variantă pentru Sporting Juniorul Vaslui

-Cum vezi, Marian, meciul cu CSM Pașcani?

-Va fi un meci greu, deoarece CSM Pașcani vine la Vaslui cu gândul să ia puncte. Noi trebuie să tratăm meciul cu maximă seriozitate și să fim concentrați la finalizare.

-Ce așteptări aveți de la acest meci?

-Ne dorim din tot sufletul să câștigam meciul de sâmbătă cu Pașcani. După, ne gândim la meciul următor, însă important e să câștigăm meciul cu Pașcani și să luăm cele trei puncte.

-A trecut echipa peste eșecul cu Dante Botoșani, unul nedrept la cum au decurs lucrurile în joc?

-Ați văzut și dumneavoastră când o echipă joacă doar la o poartă și ai atâtea ocazii și nu îți intră nimic în poartă. N-ai ce să faci! În fotbal îți mai trebuie și puțin noroc ca să fie totul bine. Ei au avut un avantaj față de noi, au avut o calitate fizică mult mai mare decât a noastră și ne-au surprins la două faze fixe și au reușit să marcheze. Ăsta e fotbalul. Sperăm să învățăm din aceste greșeli!

ciubotaru

Image