Vaslui, RO

13.54°C
Broken Clouds
Tuesday
9.41°C / 21°C
Wednesday
11.22°C / 22.23°C

INTERVIU/ Marian CIOBOTARU-” De multe ori, ne-am mulțumit cu remiza, în loc să obținem victoria!”

INTERVIU/ Marian CIOBOTARU-” De multe ori, ne-am mulțumit cu remiza, în loc să obținem victoria!”

Marian Ciobotaru a fost unul dintre fotbaliștii constanți ai echipei Sporting Juniorul Vaslui în prima parte a sezonului 2021-2022, din liga 3.

Mijlocașul este golgheterul echipei, având patru goluri marcate, la egalitate cu Auraș June.

Acesta consideră că Sporting Juniorul Vaslui a pierdut prea ușor zece puncte, mulțumindu-se cu remiza. Așa se face că echipa antrenată de Costel Ilie ocupă un loc 2 în clasamentul remizelor, având cinci partide încheiate la egalitate.

Legat de șansele la play-off, Marian susține că sunt minime, Vasluiul fiind la mâna adversarelor.

-Marian, se putea mai bine în prima parte de campionat?

-Cu siguranță, se putea și mai bine, față de cât am făcut-o în prima parte. Am fost mai puțin ambițioși, nu am fost așa de bătăioși pentru a lua cele trei puncte. De multe ori, ne-am mulțumit cu remiza, în loc să obținem victoria.

-Ce n-a mers în prima parte de campionat?

-La echipă, pot spune că a mers aproape totul. Doar că nu am fost concentrați și nu am tratat ficare meci așa cum trebuia în favoarea noastră.

-Mai sunt trei jocuri, ce șanse mai are Sporting Jr Vaslui la play-off?

-Matematic, șanse sunt. Dar mi-e greu să vorbesc că vom ajunge în play-off. Depindem foarte mult și de restul adversarilor, chiar dacă vom lua toate cele 9 puncte rămase în joc. Important e să jucăm la victorie toate meciurile rămase de disputat.

-Sunteți o generație, de la care așteptările sunt mari. Ce le promiteți suporterilor?

-Le mulțumim suporterilor pentru că ne susțin și sunt lângă noi. Așteptăm să ne reunim și să începem antrenamentele, iar suporterilor le promitem că anul acesta o să dăm tot ce-i mai bun, pentru a obține rezultate pozitive, care să ne bucure atât pe noi, cât și pe cei care ne susțin.

Image