Hușana Huși a învins o fostă campioană a României

Hușana Huși a învins o fostă campioană a României

Hușana Huși a învins pe Oțelul Galați, fostă campioană a României, care a ratat sezonul trecut promovarea în liga secundă.

Formația pregătită de Florin Croitoru s-a impus cu scorul de 1-0, grație golului marcat de căpitanul, Petre Agrigoroaei, din penalty, cu zece minute înainte de fluieurl final.

Cătălin Solomon este cel care a scos lovitura de la 11 m, după un joc echilibrat, pe o căldură sufocantă. Hușenii au început meciul cu Manole, Agrigoroaei, Tofan, Ichim, Țenu, Deleanu, Gîrdea, Rotaru, Ed. Sandu, Ciobanu, Viorică. În partea a doua au intrat Turiță (46'), D. Munteanu (64'), Oncică (89'), Dănăilă (71'), Solomon (71'), Ciobotariu (64').

Astăzi, echipa hușeană a susținut un nou meci de pregătire, de această dată în compania ieșenilor de la Gloria Bălțați (Liga 4). Au evoluat, cu câteva excepții, jucătorii care au prins puține minute la Galați, respectiv cei care nu au efectuat deplasarea cu echipa.

Meciul s-a disputat pe durata a trei reprize a câte 30 de minute, iar rezultatul final a fost de 2-2 (1-1, 1-0, 0-1). Este al treilea amical pentru Hușana, după ce au întâlnit în startul pregătirilor pe Politehnica Iași, scor 0-1.