Vaslui, RO

10.34°C
Scattered Clouds
Wednesday
10.18°C / 25.22°C
Thursday
15.35°C / 23.25°C
Friday
12.66°C / 20.08°C

Declarație: ”Lipsa de experiență și-a spus cuvântul!”

Declarație: ”Lipsa de experiență și-a spus cuvântul!”

Florin Croitoru susține că Hușana a făcut cea mai slabă primă repriză din acest sezon, iar Foresta Suceava a fost catalogată drept cel mai dificil adversar întâlnit de formația hușeană până acum.

 

Antrenorul Hușanei a mai spus că fotbaliștii săi nu au avut experiența necesară, pentru a contracara jocul bun al sucevenilor, iar acest lucru a condus la înfrângerea cu scorul de 0-3.

Acum, tehnicianul speră ca echipa hușeană să treacă repede peste acest eșec și să aibă o altă atitudine la jocul de sâmbătă, cu Știința Miroslava, pe propriul terne.

”O primă repriză slabă a noastră. Mă așteptam la altceva astăzi. Probabil lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Avem mulți tineri în lot, fără multe meciuri jucate la nivel superior. Nu avem obiectiv promovare, ci să terminăm cât mai sus. Asta ne dorim cel mai mult. După cum au decurs lucrurile în prima repriză, pot să spun că Suceava este echipa cea mai bună pe care am întâlnit-o până acum”, a spus Florin Croitoru.

Hușana Huși a coborât pe locul secund în serie, cu 12 puncte, fiind la un punct în spatele noului lider, Șomuz Fălticeni.

 

Image