Vaslui, RO

6.43°C
Overcast Clouds
Saturday
5.43°C / 15.51°C
Sunday
8.12°C / 14.63°C

ASC Ivacec s-a clasat pe locul 3 la Cupa Unirii de la Piatra Neamț

ASC Ivacec s-a clasat pe locul 3 la Cupa Unirii de la Piatra Neamț
Performanță notabilă pentru minifotbalul vasluian. ASC Ivacec, campioana județeană la minifotbal, s-a clasat pe locul 3 la Cupa Unirii de la Piatra Neamț.
Echipa vasluiană a aobținut două victorii în faza grupelor, cu Grant Elite, scor 7-4, și cu Gladbach Evolution, scor 9-3, remizând cu Fenix Play, scor 3-3, însă a pierdut la lovituri de departajare, 2-3.
În sferturi, soarta a fost de partea lui Ivacec, care a câștigat la loteria penalty-urilor, după ce portarul Nanea a reținut două dintre loviturile de departajare a adversarei, Carmangerie Y&Y. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 3-3.
În semifinale, vasluienii au fost la un pas de un rezultat mare, pierzând la limită, scor 3-4, duelul cu Frend Team Pașcani. În finala mică, ASC Ivacec s-a impus în postură de echipă mare, scor 5-0, cu Fenix Play.
Vasluienii au obținut și trofeul Fair Play al competiției.
Lotul ASC Ivacec: Răzvan Nane, Cosmin Ripă - Sebastian Șoldan, Bogdan Ignat, Andrei Suciu, Cristinel Petruț, Ovidiu Boicu, Robert Chirilă, Valerică Joc, Irinel Postolache, Răzvan Ciobanu și Sebastian Țîrțîrău.
 
Image