Vaslui, RO

10.34°C
Scattered Clouds
Wednesday
10.18°C / 25.22°C
Thursday
15.35°C / 23.25°C
Friday
12.66°C / 20.08°C

ASC Ivacec s-a clasat pe locul 3 la Cupa Unirii de la Piatra Neamț

ASC Ivacec s-a clasat pe locul 3 la Cupa Unirii de la Piatra Neamț
Performanță notabilă pentru minifotbalul vasluian. ASC Ivacec, campioana județeană la minifotbal, s-a clasat pe locul 3 la Cupa Unirii de la Piatra Neamț.
Echipa vasluiană a aobținut două victorii în faza grupelor, cu Grant Elite, scor 7-4, și cu Gladbach Evolution, scor 9-3, remizând cu Fenix Play, scor 3-3, însă a pierdut la lovituri de departajare, 2-3.
În sferturi, soarta a fost de partea lui Ivacec, care a câștigat la loteria penalty-urilor, după ce portarul Nanea a reținut două dintre loviturile de departajare a adversarei, Carmangerie Y&Y. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 3-3.
În semifinale, vasluienii au fost la un pas de un rezultat mare, pierzând la limită, scor 3-4, duelul cu Frend Team Pașcani. În finala mică, ASC Ivacec s-a impus în postură de echipă mare, scor 5-0, cu Fenix Play.
Vasluienii au obținut și trofeul Fair Play al competiției.
Lotul ASC Ivacec: Răzvan Nane, Cosmin Ripă - Sebastian Șoldan, Bogdan Ignat, Andrei Suciu, Cristinel Petruț, Ovidiu Boicu, Robert Chirilă, Valerică Joc, Irinel Postolache, Răzvan Ciobanu și Sebastian Țîrțîrău.
 
Image