Vaslui, RO

25.01°C
Clear Sky
Tuesday
17.66°C / 28.47°C
Wednesday
19.42°C / 31.38°C

Terry, francezul care speră să intre în fotbalul mare la Rapid Brodoc!

Terry, francezul care speră să intre în fotbalul mare la Rapid Brodoc!

Nu e faimosul fotbalist englez John Terry, însă vrea să fie remarcat în fotbalul mare. Este vorba despre Terry Desrues, jucător în vârstă de 21 de ani.

Deși este născut în Franța, el a făcut junioratul în Portugalia, evoluând la tineretul clubului Tondela, după care a îmbrăcat tricoul lui Belenenses, club ce activează în ligile inferioare lusitane.

De mai bine de o săptămână este la Vaslui, iar iubitorii fotbalului l-au remarcat imediat pe uriașul din linia defensivă a echipei Rapid Brodoc. La aproape 2 m înălțime, Terry se impune prin statură, dar și prin calitățile fotbalistice, câștigând simpatia vasluienilor.

„Îmi place foarte mult în România, cât am putut să văd în aceste zile. Este o țară frumoasă. Acum este foarte frig. E o schimbare cam bruscă față de Portugalia, dar îmi place mult aici”, a spus francezul.

Acesta are deja trei partide amicale disputate în tricoul lui Rapid Brodoc și speră să semneze cu gruparea antrenată de Romică Dorin.

”Jocul echipei e un pic diferit față de ceea ce făceam în Portugalia, dar e același joc, tot fotbal, așa că puțin câte puțin mă orientez și mă adaptez la cerințele fotbalului din România. Sunt la Rapid Brodoc pentru a juca la un nivel înalt și pentru a ajuta echipa să-și atingă obiectivul, menținerea în liga 3”, a completat Terry.

Fundașul francez a remarcat după meciul cu CSM Vaslui că fotbalul în România înseamnă mult efort fizic și cu mult contact fizic.

Image