Vaslui, RO

16.38°C
Overcast Clouds
Thursday
12.64°C / 21.35°C
Friday
13.64°C / 26.9°C
Saturday
16.09°C / 29.48°C

Medalii la prima competiție atletică indoor din acest an

Medalii la prima competiție atletică indoor din acest an

Atleții vasluieni s-au întors cu medalii de la Cupa Bistriței, competiție ajunsă la cea de a 38-a ediție și care s-a desfășurat în sala de atletism din municipiul Bacău.

LPS Vaslui a avut în competiție 36 de sportivi, iar cea mai bună performanță aparține sportivei Laura Antoche, antrenată de profesoara Doina Crețu, care a obținut aurul la junioare 3, în proba de 1500 m. Tot la aceeași probă, Andreea Voduțe, care are dublă legitimare LPS-CSM Vaslui, pregătită de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos, s-a clasat pe locul 3, obținând medalia de bronz.

Ștafeta feminină de 4×400 metri a LPS Vaslui, formată din Antonia Moroșanu, Cristina Babei, Elena Ungureanu și Georgiana Huțu, antrenată de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos, a terminat cursa pe locul secund, cucerind medalia de argint, iar ștafeta masculină de 4×400 m, formată din Denis Zaharia, Claudiu Ciobanu, Eduard Darie și Emanuel Nichitus, pregătită de profesorii Dragoș Hăulică, Viorica Pintilie și Elena Bogos, a cucerit bronzul.

La finalul acestei luni, atleții vasluieni vor participa la un nou concurs, la București. Este vorba despre Campionatul Național de atletism în sală, Under 18 și U16.

Image