Vaslui, RO

25.01°C
Clear Sky
Tuesday
17.66°C / 28.47°C
Wednesday
19.42°C / 31.38°C

Magda Bosînceanu reprezintă România la Europeanul de alergare montană

Magda Bosînceanu reprezintă România la Europeanul de alergare montană

Magda Bosînceanu a obținut rezultate remarcabile la Campionatul European de alergare montană, demonstrând forma bună în care se află în acest an.

Atleta noastră a obținut titlul național în proba pe verticală, alergând cei 7 km în 36:30. Performanța este una notabilă, ținând cont că a fost obținută în fața campioanei mondiale la această probă, Cristina Simion.

„Sunt mândră de mine și de calitățile pe care le dețin. Ușor-ușor, încep să-mi câștig locul unde mi se cuvine! Alergatul pe verticală înseamnă să deții o forță psihică, fizică și mentală de nedescris. Durerile sunt îngrozitoare la urcări! Nu oricine poate alerga această cursă!”, a spus Magda Bosînceanu, pentru www.csmvaslui.ro.

A doua zi, în proba de 14 km, sportiva a trecut a patra linia de sosire, obținând calificarea la Campionatul European de alergare montană, ce va avea loc în perioada 31 aprilie – 2 mai la Annency, Franța.

„Doresc să alerg foarte bine pentru România. Avem o echipă extraordinară  și vom vedea pe parcurs ce putem pregăti, pentru a ne atinge obiectivele! Dumnezeu are un motiv pentru care lasă lucrurile să se întâmple așa cum se întâmplă! Ai încredere în el! Nimic nu-i întâmplător!”, a precizat atleta.

Magda Bosînceanu este pregătită de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos.

Image