Vaslui, RO

6.37°C
Overcast Clouds
Sunday
6.72°C / 12°C
Monday
3.44°C / 13.38°C
Tuesday
4.68°C / 11.95°C

Magda Bosînceanu: „Iubește ceea ce faci!”

Magda Bosînceanu: „Iubește ceea ce faci!”

Magda Bosînceanu poate fi considerată eroina Campionatului Național de Cros de la Poiana Stampei, județul Suceava.

Atleta de la CSM Vaslui a alergat mai bine de 80 la sută din competiție cu dureri insuportabile la un picior. După primii 2 km de alergat, sportiva a călcat rău la o săritură peste obstacol. Cu toate greutățile, Magda nu a abandonat cursa și a devenit vicecampioană națională.

„În cursa de 8 km Senioare m-am simțit foarte bine până când au trecut cei 2 km unde am și călcat rău la săritura peste obstacol. Bineînțeles că durerile au și venit la pachet pe parcursul celor 6 km! Tot timpul îmi repetam în cap că de aici nu voi pleca acasă fără medalie și un loc de calificare la Campionatul Balcanic! Am muncit enorm, iar din 2022 nu mi-am luat pauză deloc, doar ca să-mi ating obiectivele propuse și de altfel sunt un om de cuvânt! Accidentările mi-au pus piedică în anul acesta, dar nu mi-am pierdut speranța niciodată. Am luptat până la capăt”, a spus Magda Bosînceanu.

Atleta de la CSM Vaslui va concura și la Campionatul Balcanic de Cros de la Pirdop, Bulgaria, unde speră să aducă o medalie pentru România:

„Sunt singura senioară din Romania unde voi alerga cei 8 km la Campionatul Balcanic de cros. Îmi propun să aduc o medalie pentru România. Acum îmi doresc să am puterea de a trece peste dureri. Cu siguranță voi reuși să alerg foarte bine. Iubește ceea ce faci! Fă ceea ce iubești”.

Image