Vaslui, RO

20.96°C
Overcast Clouds
Monday
19.31°C / 33.69°C
Tuesday
19.81°C / 35.93°C
Wednesday
20.96°C / 33°C

CSM Vaslui a avut prim planul la Campionatul Național de cros

CSM Vaslui a avut prim planul la Campionatul Național de cros

CSM Vaslui a urcat pe podium la Campionatul Național de cros. Clubul vasluian a obținut trei medalii, din care două de aur și una de argint.

Laura Mirabela Antoche a câștigat la invidivual titlul de campioană națională. Este al doilea titlu din carieră, obținut în decurs de zece zile.

Atleta este pregătită de profesoara Doina Crețu, iar aurul național a fost obținut la copile 1.

antoche

Tot la individual, Bianca Cordun a trecut a doua linia de sosire în competiția de la Botoșani, devenind vicecampioană națională a României la categoria junioare 3.
Bianca este pregătită de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos.
 
cordun
 
La Botoșani, echipa CSM Vaslui a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Național de cros, categoria copile 1, obținând titlul de CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ. Performerele sunt Andreea Voduțe, Ștefania Catană și Georgiana Huțu.Sportivele sunt pregătite de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos.
La categoria Juniori 3, echipa, formată din Bianca Cordun, Amalia Ciubotaru, Elena Ungureanu și Antonia Moroșanu, a fost la un pas de podium, rezultatul fiind locul 4.
La categoria copile 2 au avut o evoluție bună, fiind începătoare, sportivele Bianca Catană, Daria Cîrlescu, Cristina Babei, Nicoleta Tărtăcu, Lavinia Vrînceanu și Yasmina Guzumaș, iar la junioare 2 a participat Vasilica Pintilie.
Fetele sunt antrenate de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos.
 
echipa
Image