Vaslui, RO

21.23°C
Overcast Clouds
Friday
17.29°C / 22.38°C
Saturday
15.96°C / 29.52°C
Sunday
19.49°C / 34.92°C

Vasluieni pe podium la Europenele de Taekwon-do ITF de la Cluj

Vasluieni pe podium la Europenele de Taekwon-do ITF de la Cluj

În aceste zile, la Cluj-Napoca se desfășoară Campionatele Europene de Taekwon-do ITF.

În lotul României se regăsesc și sportivi de la ACS Liga de Est Vaslui. Aceștia au fost pe podium în primele zile de competiție.

Cea mai importantă performanță a fost obținutî de Andrei Chiriac, care a devenit campion european la tull 2 Dan, seniori, individual, obținând medalia de aur.

La aceeași probă, Ștefan Frățian a obținut bronzul european.

De asemenea, România, cu Andrei Chiriac, Ștefan Frățian și Mircea Hondru în echipă, a obținut aurul și titlul european la tehnici speciale, seniori.

Tot pe echipe, România a devenit campioană europeană la spargeri forță, din echipă făcând parte vasluienii Georgian Manea și Ștefan Frățian.

Echipa de tull a României, cu Andrei Chiriac, Mircea Hondru și Ștefan Frățian în lot, a devenit vicecampioană europeană.

Tot la seniori, Laura Isabela Munteanu a obținut medalia de bronz la tull 1 Dan. Ea a contribuit și la medalia de bronz obținut de echipa feminină a României la tull. Din această echipă a făcut parte și Andra Larisa Chirilă.

Andra mai are o medalie de bronz la spargeri forță individual.

La juniori, Matei Alexandru a făcut parte din echipa de juniori a României, care a devenit campioană europeană la tehnici speciale.

Amalia Codreanu a obținut o medalie de argint la tull, 2 Dan, individual, și două medalii de bronz cu echipa de junioare a României, la tull și tehnici speciale.

Alin Moșuleț are medalia de argint cu echipa de juniori a României la spargeri forță.

 

Image