Vaslui, RO

10.34°C
Scattered Clouds
Wednesday
10.18°C / 25.22°C
Thursday
15.35°C / 23.25°C
Friday
12.66°C / 20.08°C

Doi frați din Bârlad, campioni naționali la Kempo

Doi frați din Bârlad, campioni naționali la Kempo

Doi frați din Bârlad se impun tot mai mult în competițiile naționale de Kempo. Este vorba despre Mihai și Patrick Gheghici.

Cei doi au participat la Campionatul Național de Submission, competiție organizată de Federația Română de Kempo și găzduită de Sala Apollo din București.

Mihai Gheghici a devenit dublu campion național, după ce s-a impus la două categorii de vârstă, 10-12 ani, -35kg, respectivi 12-14 ani, -35 kg.

El este dublu legitimat la CS Vipguard TEcuci, sub îndrumarea antrenorului Luis Turcu, și la CS Viitorul Vaslui, secția lupte libere, sub îndrumarea antrenorului Vasile Frățilă.

Patrick Gheghici s-a aflat la prima lui competiție și a devenit campion național la categoria de vârstă 6-8 ani, -20 kg, după ce s-a impus în trei lupte. El se antrenează la CS WAZARY DOJO Bârlad, sub îndrumarea profesorului Alexandru Rotaru, și la CS Viitorul Vaslui, secția lupte libere, unde este pregătit de antrenorul Vasile Frățilă.

Mihai și Patrick Gheghici sant elevi ai Școlii Gimnaziale,„George Tutoveanu” Bârlad, unde obțin rezultate foarte bune la învățătură. Pentru că în sportul de performanță sportivii trebuie ajutati financiar, părinții îi susțin necondiționat.

Image