Derby la rugby: RC Bârlad-Știința Petroșani, mâine, ora 11.00!

Derby la rugby: RC Bârlad-Știința Petroșani, mâine, ora 11.00!

Divizia Națională de Seniori a ajuns la cea de-a treia etapă, care programează derby-ul dintre medaliata cu bronz a precedentei ediții, RC Bârlad, și campioana en-titre, Știința Petroșani.

Conform clasamentului la zi, liderul RC Bârlad va primi vizita campionilor în exercițiu, Știința Petroșani, echipa din Valea Jiului aflată, în urma conjuncturii, pe locul cinci, însă cu o singură partidă disputată. Bârlădenii au scos maximum din primele două etape, victorii scontate cu CSU Arad și CSU Alba Iulia, adevăratul potențial al echipei urmând să se vadă sâmbătă.

Știința Petroșani vine cu un moral foarte bun, startul de campionat aducând acestora o victorie importantă chiar în fața celor de la CS Năvodari, echipă cu care au disputat ultimele două finale ale competiției.

”Va fi un meci extrem de greu, cu un adversar dificil. Ne-am pregătit bine pentru acest joc și sperăm într-un rezultat pozitiv. Este adevăratul test al sezonului, dar ne vom bate pentru fiecare punct”, a spus Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.