De astăzi pista de la stadionul Municipal poate fi folosită de vasluieni

De astăzi pista de la stadionul Municipal poate fi folosită de vasluieni

Autoritățile anunță redeschiderea către populație a folosirii pistei de atletism de la stadionul Municipal.

Vasluienii pot folosi noua suprafață pentru mișcare zilnic, între orele 05.00 – 11.00 și 17.00 – 23.00,

Însă, iubitorii de sport vor trebui să țină cont de anumite reguli. În plus, Poliția Locală va veghea la respectarea programului de acces și a condițiilor impuse prin Regulamentul de utilizare a acestui obiectiv:

1) Activitățile desfășurate de Liceul cu Program Sportiv Vaslui, Clubul Sportiv Municipal Vaslui și alte cluburi sportive de drept public sau privat din municipiu se vor desfășura împreună cu cele ale publicului larg. Rezervarea pistei pentru anumite evenimente sportive se va face justificat, cu anunțarea administratorului (Primăria Municipiului Vaslui).
2) Suprafața pavimentată trebuie utilizată cu destinație exclusiv sportivă, utilizatorii pistei de atletism trebuie să folosească doar încălțăminte sport. Este interzis accesul pe teren cu pantofi cu toc.
3) Este interzisă aruncarea pe suprafața pistei a deșeurilor de orice tip, a gumei de mestecat, a obiectelor incandescente, a substanțelor chimice, corozive sau inflamabile.
4) Este interzis accesul pe suprafața pistei cu orice dispozitiv cu roți (trotinete / biciclete / roabe, autoturisme sau utilaje, inclusive dispozitive cu șenile).
5) Este interzis fumatul pe suprafața pistei sau în incinta stadionului.
Vă mulțumim pentru încredere și suntem convinși că veți aprecia și folosi corespunzător noul obiectiv!