Vaslui, RO

25.01°C
Clear Sky
Tuesday
17.66°C / 28.47°C
Wednesday
19.42°C / 31.38°C

CSȘ Bârlad a dominat Campionatul Național Școlar de gimnastică

CSȘ Bârlad a dominat Campionatul Național Școlar de gimnastică

CSȘ Bârlad s-a întors cu o salbă de medalii de la Campionatul Național Școlar de gimnastică.

La ediția din acest an, 25 de medalii au adunat micuțele gimnaste în probele pe echipe, individual compus, sărituri, paralele, bârnă și sol.

Dintre acestea, 9 au fost de aur, 3 de argint, iar 13 medalii au fost de bronz.

La junioare III, nivel 1, bârlădencele s-au întors acasă cu aur pe echipe (Daria Iancu, Ioana Șerban, Maria Ciortan și Maria Tănasă).

Daria Iancu a obținut două medalii de aur și două de argint la individual, iar Ioana Șerban a urcat de două ori pe podium la individual, obținând o medalie de aur și una de bronz.

Maria Ciortan a obținut alte două medalii de bronz.

La junioare III, nivel 2, CSȘ Bârlad a devenit campioană națională pe echipe, amfitrioane fiind Miriam Giușcă, Ecaterina Căldăraru, Giulia Cișmaru, Maria Costan și Gabriela Roșca.

La individual, Miriam Giușcă a obținut patru medalii de aur și una de bronz, Ecaterina Căldăraru a obținut o medalie de argint și una de bronz, iar Iulia Cișmaru a obținut două medalii de bronz.

La junioare II, nivel 4, echipa formată din Maria Căldăraru, Daria Cazacu, Maria Drestaru și Otilia Iordache s-a clasat pe locul 4. Ariana Olaru a obținut bronzul la individual, junioare I, nivel 5, iar Andra Donose a obținut patru medalii de bronz la individual, junioare I, nivel 6.

Image