Vaslui, RO

10.34°C
Scattered Clouds
Wednesday
10.18°C / 25.22°C
Thursday
15.35°C / 23.25°C
Friday
12.66°C / 20.08°C

Cel mai tânăr Maestru al Sportului provine din Vaslui

Cel mai tânăr Maestru al Sportului provine din Vaslui

La 14 ani, Tudor Radu este cel mai tânăr Maestru al Sportului, titlu conferit de Ministerul Sportului, prin secretarul general al Federației Române de Modelism, Ioana Dumitru, în cadrul etapei a treia a Campionatului Național de automodele de la Vaslui.

„Sunt impresionată de importanța pe care o acordă notabilitățile județului acestui eveniment și mai ales acestui domn care a muncit pentru a obține acest titlu mulți ani la rând. Este un rezultat deosebit. Știu bine ce înseamnă să acumulezi atâtea rezultate înalte, astfel încât să poți obține din partea Ministerului Sportului titlul de Maestru al Sportului. Felicitări”, a spus Ioana Dumitru, secretar general al Federației Române de Modelism.

premieremaestru

Tudor Radu este multiplu campion național la automodele, remarcându-se în special al clasa 1/12 EB, juniori. Confirmarea a venit și în urma concursului de la Vaslui, unde a obținut un nou titlu de campion și medalie de aur la aceeași clasă.

„Țin să mulțumesc domnului profesor Constantin Olaru, cel care a avut răbdare cu mine, m-a îndrumat și m-a șlefuit să devin campion. Mulțumesc și părinților, care mă susțin necondiționat”, a spus Tudor Radu.

Proaspătul Maestru al Sportului este elev în clasa a opta, la Școala Gimnazială „Constantin Parfene” Vaslui. El a primit o plachetă de onoare și un trofeu simbolic și din partea Primăriei Vaslui.

„Am ținut să-l premiem simbolic pe cel mai tânăr Maestru al Sportului, fiindcă Primăria și Consiliul Local Vaslui sunt întotdeauna alături de performeri. Felicitări și mult succes pe viitor”, a spus viceprimarul Vasluiului, Lucian Braniște.

primariemaestru

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a ținut să-l felicite pe profesorul Constantin Olaru, care ține stindardul automodelismului vasluian pe cele mai înalte culmi, fiind un exemplu pentru lumea acestui sport. Totodată a ținut să-l remarce și pe cel mai tânăr Maestru al Sportului, Tudor Radu.

„Ne-am adunat aici pentru a scoate în evidență un om care desfășoară o anumită activitate și din păcate facem puține lucruri de genul acesta, Ne-a intrat în obșnuință și să considerăm că totul trece și nu e așa de important să remarcăm asemenea persoane. Evenimentul de astăzi începe cu această mică acțiune de a arăta că totuși aceia care fac eforturi, care sunt perseverenți, care dobândesc anumite calități merită să fie evidențiați, pentru a-i îndemna și pe alții să facă același lucru. Să-i felicităm și să le urăm succes, iar participanții de la concurs să urmeze exemplul cel mai bun”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

buzatupremiere

Image