Vaslui, RO

20.96°C
Overcast Clouds
Monday
19.31°C / 33.69°C
Tuesday
19.81°C / 35.93°C
Wednesday
20.96°C / 33°C

Bucureștiul a dominat Cupa Primăverii la automodele

Bucureștiul a dominat Cupa Primăverii la automodele

Sportivii de la cluburile din București au dominat prima ediție a Cupei Primăverii la automodelism, organizată de Primăria municipiului Vaslui și Palatul Copiilor Vaslui.

Aceștia au câștigat competiția atât la juniori, cât și la seniori, concursul desfășurându-se la două clase: 1/12 track și 1/10 off road 2WD.

La juniori, cel mai bun sportiv a fost Alexandru Matei, din București, urmat de Tudor Radu, de la Palatul Copiilor Vaslui, iar pe locul 3 s-a clasat Cosmin Merilă (Câmpulung Moldovenesc).

juniori

La seniori, întreg podiumul a aparținut Bucureștiului. Trofeul concursului a fost adjudecat de Cătălin Matei, urmat în clasament de Mircea Șerban și Mihai Paul.

Vasluianul Tudor Sîrbu a obținut o mențiune.

La Cupa Primăverii au participat echipaje din București, Câmpina, Câmpulung Moldovenesc, Hârlău, Miercurea Ciuc, Pucioasa, Slobozia, Târgu Frumos și Vaslui.

La festivitatea de premiere a participat viceprimarul Cătălin Mîndru, care le-a mulțumit participanților și le-a făcut invitație pentru următoarea ediție a competiției.

automodele

Surpriza zilei a fost oferită de primarul Vasile Pavăl, care a ținut să-i confere inițiatorului concursului, Constantin Olaru, o plachetă aniversară, cu prilejul zilei de naștere, astăzi împlinind frumoasa vârstă de 72 de ani. Oaspeții nu s-au lăsat mai prejos și i-au cântat LA MULȚI ANI!.

olaru

Cupa Primăverii a fost organizată cu prilejul inaugurării circuitului profesionist de automodelism, unic la nivel național, iar echipajele participante și-au manifestat intenția de a reveni la Vaslui, pentru efectuarea unor stagii de pregătire.

tudorradu

Image