Vaslui, RO

20.96°C
Overcast Clouds
Monday
19.31°C / 33.69°C
Tuesday
19.81°C / 35.93°C
Wednesday
20.96°C / 33°C

Andra Chirilă, performera celei de a treia zi de la Europeanul de teakwon-do ITF

Andra Chirilă, performera celei de a treia zi de la Europeanul de teakwon-do ITF

Andra Chirilă a devenit campioană europeană la individual.

Sportiva de la ACS Liga de Est Vaslui a câștigat finala probei de spargeri forță, devenind performera clubului vasluian în cea de-a treia zi de competiție.

Tot astăzi, Amalia Teodora Codreanu a obținut două medalii de argint, din care una la individual, în proba de spargeri forță, iar la tehnici speciale a devenit vicecampioană europeană cu echipa României de junioare.

Andrei Ionuț Chiriac, Mircea Hondru și Ștefan Frățian au devenit campioni europeni cu echipa României de seniori în proba de tehnici speciale, iar Alin Moșuleț a obținut medalia de bronz la spargeri forță, juniori, individual.

Ieri, Andrei Ionuț Chiriac a adus titlul european la individual, seniori, în proba de tehnici speciale, iar Mircea Hondru a obținut medalia de bronz la aceeași probă.

Georgian Manea a devenit vicecampion european la spargeri forță seniori.

După trei zile de competiție, România ocupă primul loc în clasamentul pe medalii, cu 9 de aur, 6 de argint și 16 de bronz.

Mâine sunt programate ultimele opt finale ale Campionatului European de teakwon-do ITF, competiție ce are loc în Croația.

 

romaniabun

Image