Vaslui, RO

10.34°C
Scattered Clouds
Wednesday
10.18°C / 25.22°C
Thursday
15.35°C / 23.25°C
Friday
12.66°C / 20.08°C

Râuri de lacrimi la înmormântarea profesorului Sorin Onofrei

Râuri de lacrimi la înmormântarea profesorului Sorin Onofrei

Sute de persoane au participat la înmormântarea regretatului profesor Sorin Onofrei, care a trecut la cele veșnice la vârsta de 42 de ani.

Au venit să-și ia rămas bun tinerele handbaliste de la generația 2007-2008, pe care le-a ocrotit ca părinte spiritual în ultimii 6 ani, elevi, sportivi și colegii profesori de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, dar și arbitri, foste handbaliste ale dascălului vasluian și antrenori din țară. Au curs lacrimi de durere, iar la ieșirea din biserică a fost condus în aplauze către locul de veci.

Vestea morții tânărului antrenor de la LPS Vaslui i-a lăsat fără cuvinte pe sute de oameni care l-au cunoscut și îndrăgit. Pe rețelele de socializare au curs mesajele de condoleanțe timp de mai multe zile.

Și Federația Română de Handbal a ținut să transmită un mesaj de condoleanțe:

”Federația Română de Handbal anunță cu regret dispariția fulgerătoare a domnului Sorin Onofrei, antrenorul junioarelor 3 și profesor al Liceului cu Program Sportiv Vaslui. Profesionist al handbalului, iubit mentor al elevilor săi, pasionat și dedicat profesiei sale, el a plecat mult prea devereme, la doar 42 de ani, lăsând în urmă multă durere și suferință. Suntem alături de familie și de cei dragi în aceste momente dificile”.

Sorin Onofrei a fost antrenor al echipei de handbal feminin, junioare 3, de la LPS Vaslui, cu care a debutat cu dreptul în noua ediție de campionat.

Image