Vaslui, RO

6.43°C
Overcast Clouds
Saturday
5.43°C / 15.51°C
Sunday
8.12°C / 14.63°C

Ovidiu Mihăilă, supărat după înfrângerea de la Baia Mare

Ovidiu Mihăilă, supărat după înfrângerea de la Baia Mare

CSM Vaslui a pierdut la Baia Mare, scor 23-28, și rămâne pe ultima poziție în clasamentul Ligii Zimbrilor.

La final, Ovidiu Mihăilă, antrenorul vasluienilor, era supărat, considerând că echipa sa putea obține mult mai mult de la acest joc. Tehnicianul afirmă că diferența s-a făcut pe greșelile de tehnică individual, formația vasluiană având multe mingi pierdute la intercepție, din care au primit gol.

„Puteam realiza mai mult în seara asta, dar din păcate această mentalitate a noastră încă suferă. Trebuie să ne ridicăm mental, să avem încredere că putem câștiga și în deplasare. La Minaur s-a simțit oboseala, anticipam asta, pentru că au avut drumuri, au avut jocuri. Din păcate am făcut foarte multe greșeli de tehnică individuală, mingi la intercepție foarte multe. Știu ce înseamnă Minaur, că am jucat aici. Orice gol pe contraatac sau faza a doua ridică publicul în picioare și le ridică moralul. Diferența s-a făcut pe mingile pierdute. Sunt dezamăgit, așteptam mai mult. Nu vreau să mă gândesc la nimic acum, doar la finalul campionatului, când vom trage linie. Mă gândesc la ceea ce putem face noi, la ceea ce putem obține noi”, a spus Ovidiu Mihăilă.

La rândul său, Nemanja Vucicevic, a precizat că Vasluiul a jucat bine, însă a avut o evoluție modestă în ultimul sfert al meciului, în care s-a făcut diferența pe tabelă.

„Am făcut un meci bunicel, mai ales în primele 45 minute, dar eu cred ca Minaur Baia Mare este o echipă bună, greu de bătut, este în Top 3. Au dominat abia în ultimele 15 minute. Noi vom continua să muncim, să scoatem echipa de unde este acum”, a spus Nemanja Vucicevic.

Image