Nici de această dată nu a fost cu noroc! Complexul Turda!

Nici de această dată nu a fost cu noroc! Complexul Turda!

CSM Vaslui nu reușește să spargă gheața în duelurile directe cu Potaissa Turda, pierzând întâlnirea contând pentru etapa a 22-a din Liga Zimbrilor cu scorul de 23-32 (9-15).

Primele 9 minute din joc au aparținut vasluienilor, care au avut și două goluri avans, scor 6-4, însă ardelenii reintră în joc, cu o consecutivă de 4 goluri, întorcând rezultatul la 6-8.

Vasluiul a rechilibrat jocul înainte de ultimul sfert al reprizei, egalând la 8, dar are loc o nouă ruptură, ofensiva Turdei fiind mult mai atentă, iar cu 5 goluri consecutive reușesc să ajungă la 13-8 pe tabelă.

Din păcate, handbaliștii pregătiți de Alin Bondar nu se regăsesc, dând posibilitatea Potaissei să-și facă meciul mai ușor, astfel că pauza aduce o diferență confortabilă adversarei, scor 9-15.

În partea a doua, turdenii domină disputa. Deși Vasluiul ajunge la patru goluri, scor 15-19, Potaissa profită de două eliminări de două minute consecutive în tabăra adversă și se duce la un avans de zece goluri, scor 18-28.

Ultimele zece minute nu aduc nimic nou în tabăra formației lui Bondar, astfel că Turda obține un succes lejer, scor 23-32.

Pentru CSM Vaslui au marcat Amihăesi 4, Acatrinei 3, Vancea 3, Petrea 3, Dragon 3, Popa 2, Kasatkin 2, Chiratcu 2, Karamyshev 1.