Vaslui, RO

6.43°C
Overcast Clouds
Saturday
5.43°C / 15.51°C
Sunday
8.12°C / 14.63°C

CSM Vaslui va avea și echipa a doua la handbal

CSM Vaslui va avea și echipa a doua la handbal

CSM Vaslui va avea două echipe în campionatele naționale de handbal. Prima echipă va activa în Liga Zimbrilor, iar cea de-a doua în Divizia A.

Cea de-a doua echipă va avea în componență mai mulți jucători de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, care vor fi cu dublă legitimare. Aceștia vor susține cel puțin trei antrenamente săptămânale împreună, sub comanda antrenorului Gabriel Armanu. Jocurile oficiale sunt programate miercurea și joia, iar pe bancă va fi antrenor principal Bogdan Pralea.

Lotul de la prima echipă este în mare format, urmând ca noul tehnician să decidă dacă vor mai fi făcute și alte transferuri. Pe lângă cele trei nume noi, la Vaslui va veni și pivotul Alexandru Ionescu, de la HC Buzău. El este vasluian la origine, fiind fiul fostului handbalist de la Moldosin, Mihai Ionescu.

De asemenea, în pregătiri cu echipa va reveni și Igor Krivokapic. Coordonatorul muntenegrean a jucat puține partide în sezonul trecut, accidentându-se destul de grav. El s-a refăcut abia pe final de campionat, însă va fi apt de joc abia din debutul sezonului 2021-2022.

De la CSM Vaslui au plecat rusul Kasatkin, portarul Erhan, Alin Petrea și pivotul Andrei Voinea.

Image