Pașcanu și-a făcut buletin de Bogdănești

Pașcanu și-a făcut buletin de Bogdănești

Alex Pașcanu este cetățean al comunei Bogdănești cu acte în regulă.

Eroul naționalei României U21 de la Campionatul European s-a decis să fie aproape de bunici, pe care îi iubește foarte mult.

Decizia a luat-o în urmă cu două luni, deși avea șansa să devină cetățean englez sau să aibă buletin de Cluj.

”E o mare mândrie și un câștig pentru comună. Pot să spun că datorită lui, noi am ieșit în lume și dacă se știe de Bogdănești la nivel național și nu numai e grație acestui tânăr remarcabil”, a spus Ioan Dorobanțu, primarul comunei Bogdănești.

Edilul este și nașul de botez al fotbalistului, iar acum se gândește să-i confere titlul de ”Cetățean de onoare” al comunei:

”Noi o să-l facem pe Alex cetățean de onoare al comunei. Avem deja procedurile începute, de ceva timp, dar ne-am lenevit, nu știu de ce și am întârziat un pic. Acest băiat, de o politețe ieșită din comun, ne face cunoscută comuna în toată lumea. Alex e un mare patriot și își iubește mult locurile natale, bunicii și cetățenii din comună. Noi,ca și comunitate avem numai de câștigat”, a mai spus primarul.

Alex Pașcanu își construiește acum o casă de vacanță la Bogdănești, iar localnicii speră ca în curând să vadă la ei în comună și alte vedete ale fotbalului.