Leonid Gherase, la primul gol din acest sezon pentru Sporting Juniorul!

Leonid Gherase, la primul gol din acest sezon pentru Sporting Juniorul!

Leonind Gherase a deschis scorul în victoria formației Sporting Juniorul Vaslui în fața lui CSM Pașcani, scor 3-0.

Atacantul spune că nu are o normă de goluri, însă vrea să contribuie la cât mai multe victorii ale echipei sale.

Fotbalistul susține că succesul cu Pașcani are o importanță majoră, astfel Vasluiul a rămas aproape de plutonul fruntaș.

”Meciul cu Pașcani a fost unul cu o importanță mare, la fel ca și restul. A fost o victorie muncită. Nu am un număr exact de goluri. O să iau fiecare meci în parte, etapă cu etapă. Cu cât o să marchez mai mult, o să fie mai bine. Important este să câștige și echipa, să o pot ajuta prin evoluțiile mele”, a spus Leonind Gherase.

Sezonul trecut, jucătorul antrenat de Cornel Cracea a debutat în Liga 3, la CSM Alexandria, fiind deja familiarizat cu acest nivel competițional. Ca planuri imediate, Leonid își dorește o clasare de top a echipei sale.

”Ținând cont că anul trecut am avut evoluții tot în liga a 3-a, la Alexandria, cred că sunt acomodat cu nivelul acesta. Ca planuri de viitor, vreau să iau fiecare etapă în parte, să fiu sănătos și să pot marca, să îmi pot ajuta echipa. Nu mă gândesc departe momentan. Așteptăm meciurile următoare și să ne clasăm în top”, a conchis Gherase.

Atacantul se află la prima reușită din acest sezon în tricoul lui Sporting Juniorul Vaslui.

gherase1