Vaslui, RO

5.44°C
Broken Clouds
Thursday
3.48°C / 8.48°C
Friday
3.63°C / 10.18°C
Saturday
5.04°C / 10.78°C

Japcă pe față la Bucecea. Centralul Cătălin Drugea a făcut praf meciul!

Japcă pe față la Bucecea. Centralul Cătălin Drugea a făcut praf meciul!

Rapid Brodoc a fost furată ca în codru la Bucecea, în meciul cu Dante Botoșani. Centralul partidei, buzoianul Cătălin Drugea și-a bătut joc de echipa antrenată de Răzvan Beldiman, tratând-o ca pe o echipă de județeană și având două măsuri în luarea deciziilor de joc.

În minutul 20 al partidei, fluierașul trebuia să arate roșu direct la un fault grosolan, însă se rezumă doar la a arăta cartonașul galben. Un alt adversar intră la rupere la Vlăduț Mocanu, care era să se aleagă cu fractură, însă centralul nu se lasă impresionat și nici măcar galben nu a dat.

Nici Călin Ciobanu nu a scăpat de jocul dur al gazdelor, primind un cot în gură, dar arbitrul își vede de treabă.

Însă hoția zilei a fost la golul 3 al gazdelor din ultimul minut regulamentar de joc. Alex Codreanu era la pământ, iar asistentul îi face semn centralului că e nevoie de medic. În timp ce jucătorul lui Dante îi ținea piciorul lui Codreanu pentru crampe, centralul dă drumul la joc, iar cel care îi acorda ajutor fotbalistului vasluian pleacă după minge și centrează pentru golul 3.

Partida este prelungită cu șapte minute, iar pe acest fundal de dezamăgire în tabăra Rapidului, gazdele mai înscriu o dată și se termină 4-2 pentru Dante Botoșani.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Vali Hagiu și Cosmin Rotaru.

Image