Vaslui, RO

7.06°C
Light rain
Tuesday
1.09°C / 5.02°C
Wednesday
1.92°C / 9.31°C
Thursday
4.35°C / 10.78°C

Hușana Huși dispută mâine restanța cu CSM Pașcani

Hușana Huși dispută mâine restanța cu CSM Pașcani

Hușana Huși se va deplasa mâine pe terenul lui CSM Pașcani, pentru a disputa partida restanță, contând pentru etapa a șasea.

Partida, programată inițial pe 12 octombrie, a fost reprogramată, după ce în tabăra pășcănenilor au apărut mai multe cazuri de covid.

CSM Pașcani ocupă ultimul loc în serie, cu un punct, obținut sâmbăta trecută, pe terenul liderului, Dante Botoșani, scor 1-1.

”Adversarii noștri, chiar dacă au acumulat un singur punct în 6 etape, formează o echipă competitivă, o echipă care nu se situează pe un loc care să-i reflecte adevăratul potențial. Au în Mercaș un mijlocaș cu gleznă fină, ajuns la maturitate, jucătorul care face diferența în acest moment în Liga a 3-a, fiind golgheterul competiției, dispun de jucători tineri, cu potențial, au o echipă tânără, al cărei obiectiv este reconstrucția și care nu are nimic de pierdut, o echipă ce a marcat aproape la fiecare joc disputat și care crede în șansa ei până la ultimul fluier al arbitrului. Nu suntem cu gândul decât la victorie, la suporterii noștri fantastici și la viața Curcanilor, care depinde de acest joc!", a spus Jan Turiță, portarul Hușanei Huși.

Formația hușeană dispută acest meci după o serie de patru jocuri fără înfrângere, obținând 8 puncte din 12 posbile, cu două victorii (1-0 cu CSM Bacău și 2-1 cu Sporting Juniorul Vaslui) și două remize, cu Dante Botoșani (scor 1-1) și Bucovina Rădăuți (0-0).

Image