Hușana Huși a învins CSM Vaslui, scor 4-0, după trei reprize a câte 35 de minute

Hușana Huși a învins CSM Vaslui, scor 4-0, după trei reprize a câte 35 de minute

Hușana Huși a obținut un nou succes în amicale, învingând pe reprezentanta ligii 4, CSM Vaslui, scor 4-0, după trei reprize a câte 35 de minute.

Formația antrenată de Florin Croitoru a dat de o defensivă bine așezată de Ionuț Chiochiu, iar la finalul celor 70 de minute avea doar un gol avans.

În repriza a treia, vasluienii au evoluat cu juniori, astfel formația hușeană a mai înscris de trei ori.

”Un joc defensiv foarte bun al jucătorilor vasluieni, o atitudine pozitivă ce ne dă speranțe pentru viitor. Meritul este exclusiv al jucătorilor și pe aceasta cale doresc să-i felicit! Și juniorii care au intrat pe parcurs și-au dat interesul, dar experiența și valoarea individuală a jucătorilor din lotul Hușanei au făcut diferența. Am întâlnit o echipă puternică, bine pregătită, având la conducere un antrenor foarte bun, o echipă cu multe individualități, care astăzi nu a putut fi la un potențial maxim datorită oboselii acumulate în cantonamentul tocmai efectuat. Felicitări celor de la Hușana pentru ceea ce au demonstrat până acum în campionat și mult succes pe viitor!”, a precizat Ionuț Chiochiu, antrenorul CSM Vaslui.

Hușana Huși mai are de disputat un meci amical, cu Oțelul Galați, iar CSM Vaslui speră să înceapă liga 4, fiind o candidată la câștigarea titlului județean.