Ghinioniști în fața unei adversare antifotbal!

Ghinioniști în fața unei adversare antifotbal!

Sporting Juniorul Vaslui nu a reușit să treacă de complexul Dante Botoșani, cedând cu același scor, 1-2, ca și la turneul de accedere în Liga 3, de la Pașcani.

Vasluienii au dominat partida și-au creat numeroase ocazii, mai ales în prima repriză, când portarul botoșănenilor a fost nevoit să scoată de pe linia porții sau de sub transversală mingile trimise de Hagiu (2 ori) și Octav Cracea.

Însă, fotbalul se joacă pe goluri, iar oaspeții sunt cei care deschid scorul, dintr-o poziție evidentă de ofsaid, prin Andrei Merticariu (20), fiind de altfel singurul șut al adversarilor la poartă din prima repriză.

După deschiderea scorului, formația antrenată de Cornel Cracea pune presiune mai mari la poarta lui Dante, iar Robert Rusu reușește să egaleze (39).

Vasluiul rămâne în atac, iar în singurul minut de prelungire arătat de la margine obține un penalty, ratat, însă, de căpitanul Octav Cracea.

În loc de 2-1 pentru Sporting Juniorul se face 2-1 pentru Dante, Marius Cojocaru (60) fiind autorul golului.

A urmat o jumătate de oră de antifotbal din partea formației botoșănene, care a tras cât a putut de timp, jucătorii fiind mai mult pe jos și solicitând de fiecare dată medicul.

Gazdele au încercat să restabilească egalitatea, au avut și superioritate numerică, însă ghinionul s-a ținut scai. Până și centralul partidei le-a refuzat un penalty perfect valabil, astfel că Sporting Juniorul înregistrează cea de-a 3-a înfrângere din acest sezon.

codreanu3162ciubotariu1