Vaslui, RO

5.44°C
Broken Clouds
Thursday
3.48°C / 8.48°C
Friday
3.63°C / 10.18°C
Saturday
5.04°C / 10.78°C

Fotbal umanitar la Bârlad!

Fotbal umanitar la Bârlad!

Bârladul a găzduit cea de-a treia ediție a turnului de minifotbal „Cupa Select”. Evenimentul fotbalistic, care a adunat 29 de echipe la categoriile Open și Old Boys, a avut un caracter umanitar.

Organizatorii au organizat o tombolă, având ca premii două tricouri oficiale ale fotbaliștilor originari din Bârlad, Dragoș Huiban, care în prezent evoluează în liga secundă la Metaloglobus București, și Andrei Ciobanu, de la Rapid București.

Cei doi jucători au răspuns imediat campaniei inițiate de ACS Select Bârlad, donându-și tricourile, iar în urma organizării tombolei a fost strânsă suma de 2.400 lei.

Banii vor ajunge la studentul bârlădean Andrei Ștefan Bulgaru, care la vârsta de 19 ani a fost diagnosticat cu cancer limfatic, o formă destul de agresivă.

Pentru că singura șansă la viață îl reprezintă un tratament în Turcia, urmat de transplant, în valoare de 60.000 euro, bani de care familia lui Andrei nu dispun, fotbaliștii de la „Select” au vrut să ajute cu o strângere de fonduri, prin intermediul tombolei.

După trei zile de întreceri, la Open câștigătoare a fost Phoenix Vaslui, care a dat și cel mai bun portar- Dragoș Hăulică, urmată în clasament de FC Murgeni, care a pierdut finala mare la penalty-uri, scor 2-3, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost de 0-0. Pe locul 3 s-a clasat ACS Select Bârlad, care a trecut în finala mică de Dorna, scor 1-0. Ianis Patrichi, de la Select Bârlad, a fost golgheterul turneului.

La Old Boys, Real Vaslui 2 a câștigat turneul, după ce s-a impus în finala mare cu Victoria Muntenii de Jos, scor 4-1, iar pe locul 3 s-a clasat ACS Select Bârlad, care a câștigat finala mică, la lovituri de departajare, scor 3-2, în fața echipei Pheonix.

Portarul turneului a fost Nicu Diaconu, de la Dorna Vaslui, iar Mircea Dicu, de la Victoria Muntenii de Jos, a fost golgheterul competiției.

Image