Vaslui, RO

16.38°C
Overcast Clouds
Thursday
12.64°C / 21.35°C
Friday
13.64°C / 26.9°C
Saturday
16.09°C / 29.48°C

CSM Vaslui speră ca în 2023 să evolueze în Liga 3

CSM Vaslui speră ca în 2023 să evolueze în Liga 3

Antrenorul-jucător al CSM Vaslui, Gabriel Crăciun, este optimist și spune că echipa se află în progres față de acum șase luni, existând o unitate de grup neîntâlnită la multe echipe, fotbaliștii actuali dând dovadă de ambiție sportivă și de caracter.

„O echipă poți să o dezvolți plecând de la bază, care înseamnă caracterul lor și felul cum se sacrifică pe teren și cum se comportă ei în vestiar. Celelalte lucruri le dezvolți pas cu pas. Pentru asta sunt mulțumit, iar rezultatele spun totul de la sine. Mai puțin sunt importante rezultatele obținute, ci ceea ce am arătat ca și echipă”, afirmă Gabriel Crăciun.

Obiectivul este clar: câștigarea Ligii 4 și accederea în eșalonul 3.

„Este ceea ce ne dorim cu toții, de la fotbaliști, staff tehnic și administrativ, până la ultimul om din club. Ca să ajungi în liga 3 nu este chiar foarte greu, ci să te menții în liga 3 și să poți continua cu jucători de aici. Asta vreau să lucrez cu ei, ca la anul, în vară, să avem deja consolidat un lot, să avem consolidate niște relații de joc, care să ne ajute mai departe doar cu trei-patru jucători noi să mergem în liga 3 și să arătăm ca o echipă puternică. Nu îmi doresc ca la vară să o luăm de la capăt cu un lot întreg”, a completat antrenorul lui CSM Vaslui.

Formația vasluiană are maxim de puncte după turul ligii 4 și este principala favorită la câștigarea titlului județean.

Image