Ce spune Adrian Porumboiu despre situația de la naționala României!

Ce spune Adrian Porumboiu despre situația de la naționala României!

După ce România a ratat calificarea în finala barajului pentru EURO, fiind învinsă de Islanda, cu scorul de 2-1, și rezultatele mediocre cu Norvegia (0-4) și Austria (0-1) din Liga Națiunilor, Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional și patron al FC Vaslui, a precizat că iubitorii de fotbal nu au de ce să fie nemulțumiți, fiindcă acesta este nivelul echipei naționale.

Într-o intervenție în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport” de pe postul de televiziune PRO X, Porumboiu a argumentat că nivelul fotbalului dintr-o țară este direct proporțional cu nivelul său economic.

”Trebuie să realizăm că acesta este nivelul și să nu avem așteptări extraordinare. Sunt legate toate, economia, nivelul de trai, și toate sunt la pământ la noi. Nu poate fi fotbalul peste acestea”, a spus Porumboiu.

El a acuzat politicienii că sunt responsabili pentru întreaga situație, iar, în particular, în privința fotbalului și a sportului ”nu au avut nicio preocupare”.

”Ar trebuie să joace ei, politicienii, și atunci să vedeți…”, a glumit fostul arbitru internațional comentând ratarea calificării.

”Politicienii se amestecă în toate, și în economie, și în fotbal. Dacă ai un business și nu plătești în altă parte, nu poți continua”, a mai spus Porumboiu.

porumboiu