Căpitanul Hușanei a petrecut Crăciunul în familie: ”A fost un an extrem de greu!”

Căpitanul Hușanei a petrecut Crăciunul în familie: ”A fost un an extrem de greu!”

De Crăciun, Petre Agrigoroaei a preferat să fie alături de familie.

Au fost zile de relaxare și bucurie, care au venit după aproape un an plin de provocări și cu multe restricții datorate Covid-ului.

”De obicei sărbătoarea Crăciunului aleg sa o petrec în familie, și cu atât mai mult anul asta am procedat la fel, mai ales ținând cont de faptul ca de aproximativ 10 luni suntem chinuiți de acest virus, care din păcate a dat peste cap toate activitățile, inclusiv fotbalul! Tocmai de aceea pot spune ca a fost un an greu, un an care ne a pus la încercare din multe puncte de vedere!”, a spus căpitanul Hușanei Huși.

Fotbalistul vede și partea buna a lucrurilor, fiind mulțumit că s-a întors la fotbal, după o pauză de aproximativ 5 luni:

”Pot spune ca a fost un an mulțumitor, în special din prisma faptului că după aproximativ 4-5 luni de restricții am reușit să ne întoarcem la antrenamente și la bucuria de a juca fotbal!”.

Agrigoroaei este încântat de performanțele formației hușene, care a avut una dintre cele mai dificile perioade, cu 22 de fotbaliști infectați de noul coronavirus dintr-un lot de 24 de jucători.

”Am încheiat turul campionatului pe locul 4, la 4 puncte de primele 3 clasate, iar în Cupa României am reușit să ajungem în șaisprezecimile competiției, acolo unde o echipă a Huși-ului nu a mai ajuns de foarte mulți ani! Din păcate, am fost eliminați de către U Cluj, o echipă de tradiție a fotbalului românesc!”, a completat jucătorul Hușanei.

Acesta este trist, când vine vorba de fani, sporturile fiind văduvite de susținerea spectatorilor în această perioadă:

”Din păcate, lipsa prezenței fanilor pe stadion ne-a umbrit bucuria de a juca fotbal, deoarece fotbalul fără suporteri nu are același farmec!”.

În noul an, Petre Agrigoroaei își dorește să fie sănătos, să se bucure în continuare de fotbal și speră ca lumea să scape de acest virus.

”În acest tur de campionat am fost cei mai afectați, alături de cei de la Bucovina Rădăuți! Sperăm ca prezența fanilor să fie posibilă pentru că avem nevoie de ei și alături de ei să ne putem bucura de viitoarele victorii pe care le vom obține! Pe această cale le mulțumesc pentru suportul acordat echipei în această perioadă grea, indiferent de metoda prin care au făcut-o! Le doresc sărbători binecuvântate în continuare și un an nou cât mai prosper din toate punctele de vedere! La mulți ani și forța HUȘANA!”, a conchis Petre Agrigoroaei.