Bogdan Panait, la primul gol pentru CSM Vaslui!

Bogdan Panait, la primul gol pentru CSM Vaslui!

Fostul jucător al FC Vaslui, Bogdan Panait, a debutat cu gol la noua sa echipă, CSM Vaslui.

La 38 de ani, fundașul, care a fost și în curtea FCSB, a demonstrat că încă mai are ce arăta în fotbal. Acesta a marcat pentru reprezentanta ligii 4 Vaslui în amicalul cu Politehnica Iași U19, scor 2-2.

Partida a avut trei reprize a câte 40 de minute și s-a disputat pe stadionul Tineretului din Iași. Prima repriză a aparținut ieșenilor, care au condus cu 2-0. Vasluienii au revenit în joc în celelalte două reprize, reușind egalarea prin Bogdan Panait și Alexandru Verdeș. Din păcate, au părăsit terenul accidentați Alin Abuzatoaiei și Sebastian Grigoraș.

”Am întâlnit o echipă foarte bine pregătită din punct de vedere fizic și tactic, iar din acest motiv am avut primele 30 minute mai slabe. Important este că după pauză, băieții au preluat conducerea jocului, au construit cu o viteză superioară decât cea din prima parte, au reușit să egaleze și puteau poate să și câștige jocul prin ocaziile create. În vederea pregătirii jocurilor oficiale din cadrul campionatului județean de fotbal, încercăm să ne pregătim în compania unor adversari puternici”, a spus Ionuț Chiochiu, antrenorul lui CSM Vaslui.

Formația vasluiană i-a folosit pe Dan Albescu, Florin Folescu, Grigoraș Sebastian , Bogdan Panait, Olaru Ovidiu, Gabriel Cosovat, Ovidiu Pricop, Valentin Joc, Verdeș Alexandru, Alin Abuzatoaiei , Sebastian Tartarau, Rîpă Cosmin, Alin Manolache, Alex Mocanu, Ionut Spînache, Bogdan Gache, Albert Bejan, Roberto Crețu, Alberto Bulgariu și Alexandru Ispas.

În luna aprilie, vasluienii vor susține mai multe partide amicale, ajugându-se la un acord cu Bradu Borca, CSM Bacău și Ceahlăul Piatra Neamț, urmând a fi stabilite datele exacte pentru aceste teste.