Vaslui, RO

5.44°C
Broken Clouds
Thursday
3.48°C / 8.48°C
Friday
3.63°C / 10.18°C
Saturday
5.04°C / 10.78°C

Beldiman/ „Avem motivație pentru a câștiga!”

Beldiman/ „Avem motivație pentru a câștiga!”

Rapid Brodoc întâlnește mâine, de la ora 17, pe stadionul Municipal, pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 2.

Partida înseamnă debutul lui Răzvan Beldiman în postura de antrenor principal. Acesta are o misiune dificilă, de a aduce primele puncte formației vasluiene, aflată la primul sezon în liga 3.

Tehnicianul susține că echipa este motivată pentru a obține un rezultat pozitiv.

„Pentru mine, această experiență este o provocare, întrucât trebuie să pun în practică toate cunoștințele pe care le am și îmi doresc să o fac în cel mai bun mod posibil. Este o șansă unică, unde pot evolua odată cu echipa care s-a pregătit exemplar în această săptămână. Băieții sunt motivați să facă un joc bun și să obțină primele puncte în acest început de campionat. Am încredere în calitățile lor și știu că vor face tot posibilul să învingă”, a spus Răzvan Beldiman.

Antrenorul lui Rapid Brodoc face apel la public să vină în număr mare și să susțină echipa în perspectiva obținerii primului succes stagional:

„Rog suporterii echipei noastre să fie alături de noi într-un număr cât mai mare. Au nevoie de susținerea vasluienilor și le mulțumim pe această cale”.

Partida va fi arbitrată de Ciprian Aelenei (Iași) la centru, ajutat la cele două linii de Claudiu Lucaci (Bacău) și Nicoleta Grigoriu (Botoșani).

Delegat de joc este Simona Renta, din Galați, iar observator de arbitri a fost desemnat Petru Meterciuc, din Târgu Neamț.

Image