Antrenor Hușana/ ”Ne vom întări în retur!”

Antrenor Hușana/ ”Ne vom întări în retur!”
Antrenorul Hușanei Huși, Florin Croitoru, anunță că se află în tratative cu mai mulți fotbaliști de valoare, urmând ca în perioada imediată să fie concretizate transferurile.
Deocamdată, de la echipă au plecat Francis Agbleta, Adrian Viorică și Claudiu Aioanei. Reunirea lotului este programată pe 18 ianuarie.
”Avem în vedere întărirea lotului, fiind în discuții cu câțiva fotbaliști care să ofere plus valoare echipei, dar și care nu vor ieși din plafonul salarial impus de conducere, pentru că în aceste timpuri toate echipele suferă pe parte financiară, din cauza pandemiei”, a spus Florin Croitoru.
Tehnicianul a mai spus că formația hușeană se află în obiectivul impus de conducere.
”Asta ne ambiționează foarte mult, chiar dacă nu avem obiectiv promovarea. Îmi doresc să rămânem cât mai sus în clasament, să mulțumim oamenii minunați și suporterii noștri. Până acum am antrenat câteva echipe destul de importante dar trebuie să precizez că asemenea emulație și dragoste din partea suporterilor ca la Huși, eu nu am întâlnit. Îmi doresc enorm să-i vad în tribună și consider că dacă aceștia erau pe Municipal la meciurile din campionat cu Miroslava sau cu Bucovina, aveam astăzi alte rezultate”, a completat Croitoru.
Acesta speră ca din retur să scape și de problemele legate de infecțiile cu covid, ținând cont că în prima parte de campionat 22 din cei 24 de jucători au fost pozitivi:
”Sper ca în acest retur să scăpăm de problemele care ne-au chinuit în tur, și anume numărul infectărilor de covid, care ne-au necăjit enorm, nefiind în nici un moment în efectiv complet. Am avut la un moment dat doar 13 jucători valizi cu un singur portar, lucru care, în opinia mea, ne-au diminuat enorm capacitățile și rezultatele, dar în același timp sunt bucuros că fiecare jucator a revenit sănătos și nu am avut cazuri grave”.
Până la startul returului, Hușana se va pregăti în localitate, tot la Huși urmând a fi susținut și cantonamentul.
”Vom juca câteva jocuri amicale, unde îmi doresc să sudăm relațiile de joc, având programate câteva jocuri chiar cu echipe puternice, care îmi dau garanția că până la ora primului joc oficial vom fi apți din toate punctele de vedere și extrem de concentrați", a conchis Florin Croitoru.

Pe 23 ianuarie, hușenii vor disputa un test de verificare cu Ceahlăul Piatra Neamț. Pe 27 ianuarie și 17 februarie, Hușana va întâlni Bucovina Rădăuți.