Adi Popa a ratat FC Vaslui: Porumboiu-”Am fost un fraier!”

Adi Popa a ratat FC Vaslui: Porumboiu-”Am fost un fraier!”

Adi Popa, fotbalist care a evoluat la FCSB, s-a antrenat două săptămâni cu FC Vaslui.

Însă, transferul nu s-a mai perfectat, deși finanțatorul clubului galben verde, Adrian Porumboiu, s-a înțeles cu jucătorul.

Acum, omul de afaceri vasluian regretă că nu l-a păstrat la echipă, însă recunoaște că s-a lăsat influențat de unul dintre colaboratori în luarea deciziei.

”Am ajuns la o înțelegere, cineva a venit să îmi spună altceva, eu nu am mai verificat și am luat de bună ce mi s-a spus, care era o mare gogoașă, o mare minciună. Se întâmplă treburile astea și eu la capitolul ăsta am fost unul dintre oamenii creduli în multe privințe, ceea ce mi-a dăunat grav și acum la 70 de ani văd lucrurile altfel și îmi pun întrebarea Doamne, cum am putut să greșesc. Chiar mi-a părut rău că nu a ajuns la Vasliu, categoric regret”, a spus Porumboiu.

S-a întâmplat asta în vara anului 2012, pe când Adi Popa era la Chiajna. Fotbalistul a ajuns, în cele din urmă, la FCSB în schimbul sumei de 500.000 euro.

”Eu am fost două săptămâni acolo, m-am antrenat în echipa aceea, erau Sănmărtean, Wesley, Adailton, era echipa aceea bună. Și când am fost acolo, a fost foarte corect față de mine, mai mult decât corect”, a conchis Adi Popa.