Vaslui, RO

6.43°C
Overcast Clouds
Saturday
5.43°C / 15.51°C
Sunday
8.12°C / 14.63°C

ACS Hușana Huși a câștigat prima ediție a Turneului Tigrilor

ACS Hușana Huși a câștigat prima ediție a Turneului Tigrilor

ACS Hușana Huși este câștigătoarea Turneului Tigrilor, competiție organizată pe durata a două zile de Sporting Tigers Vaslui la categoria de vârstă 2014 și aflată la prima ediție.

Echipa pregătită de Marius Dulcianu, Cristian Dumitru și Adrian Sîrbu a avut un parcurs impecabil, impunându-se în finala mare cu scorul de 4-2 în fața echipei Rapid Chișinău.

În semifinale, echipa hușeană a trecut de Tigers 1, pentru ca în grupă să învingă pe Tigers 2 cu scorul de 4-2 și pe Play Bacău, 5-0, să facă egal cu Gloria Chișinău, scor 1-1, și cu Rot Tecuci, scor 1-1.

„Sunt doi ani de muncă și seriozitate la toate grupele clubului nostru, unde am reușit să le dăm încrederea necesară și plăcerea nebună de a juca fotbal, aceste lucruri fiind vitale în formarea sportivului. Este momentul lor, al acestor copii deosebiți, pe care îi felicităm. Dedicăm această victorie întregii familii ACS Hușana, părinților, conducerii clubului și întregului oraș. Felicitări organizatorului acestei competiții deosebite și puternice”, au spus reprezentanții ACS Hușana.

Finala mică a fost câștigată de Tigers Vaslui, care a trecut de Gloria Chișinău, scor 5-1.

„Am avut o participare numeroasă cu peste 150 de copii. Pot spune că a fost un turneu reușit din toate punctele de vedere, unde am adus zâmbetul pe buze copiiilor. Toți au fost premiați cu diplome și medalii personalizate. Mulțumesc tuturor prietenilor care au venit la această sărbătoare fotbalistică cu prilejul împlinirii a 3 de ani de existență a clubului Tigers. Felicitări tuturor. Mulțumesc părinților și tuturor care au făcut că această competiție să fie posibilă”, a precizat Andrei Balan, organizatorul competiției.

La Turneul Tigrilor au participat 10 echipe din Vaslui, Bârlad, Huși, Tecuci, Galați, Iași, Bacău și Chișinău.

turneu

tigrilor

tigri

tigrii

tigers

Image