Vaslui, RO

16.13°C
Broken Clouds
Monday
10.73°C / 24.43°C
Tuesday
16.3°C / 22.89°C
Wednesday
12.4°C / 23.47°C

Mirela Lavric, vicecampioană națională la atletism!

Mirela Lavric, vicecampioană națională la atletism!

Mirela Lavric a obținut o performanță notabilă la primul concurs oficial în aer liber. Sportiva de la CSM Vaslui se numără printre medaliatele de la Campionatul Național de atletism ce are loc la Cluj.

Mirela a trecut a doua linia de sosire, cu timpul de 55.07, în proba de 400 m, senioare, cucerind medalia de argint și titlul de vicecampioană națională.

 "Este cea mai dorita medalie, care vine după o accidentare ce m-a ținut departe de pista de atletism aproape o luna. Astăzi am reușit să mă autodepășesc. Mulțumesc Diana Bogos că ai avut grija de mine să mă recuperez. Mulțumesc CSM Vaslui pentru susținere. Mulțumesc doamnelor antrenoare, Viorica Pintilie și Elena Bogos", a declarat Mirela Lavric.

La Cluj, timp de două zile, peste 350 de sportivi din toate colțurile țării se vor întrece pentru un loc pe podium, la finalul competiției.

Cei 212 băieți și cele 142 de fete participante la competiție se vor întrece în diferite probe constând în sărituri, garduri, obstacole, înălțime, prăjină, lungime, triplusalt, greutate, disc, ciocan și suliță. Probele de 3.000 m masculin/feminin și 5.000 m feminin nu fac parte din Campionatul Național, acestea reprezentând doar curse de selecție pentru Campionatul European pe Echipe.

Image