Vaslui, RO

21.23°C
Overcast Clouds
Friday
17.29°C / 22.38°C
Saturday
15.96°C / 29.52°C
Sunday
19.49°C / 34.92°C

Magda Bosînceanu vrea medalie la Mondialele de alergare montană

Magda Bosînceanu vrea medalie la Mondialele de alergare montană

Magda Bosînceanu vorbește despre experiența trăită la Campionatul Balcanic de alergare montană de la Niksic, Muntenegru.

Atleta susține că echipa României este una închegată, capabilă să obțină performanțe notabile în acest an, iar rezultatele de la balcaniadă le conferă o încredere și mai mare sportivelor din lotul național de senioare.

„Suntem o echipă foarte bine închegată ținând cont că am fost în aceeași formație și în calificări și la Balcaniada de la Muntenegru! Întrecerea a fost foarte grea, am încercat să luptăm pentru medalia de aur, dar din păcate am reușit un loc 2 și un loc 3 la individual, care ne-au adus locul 1 cu echipa!”, a spus Mgda Bosînceanu, care încearcă să se recupereze fizic, după un drum lung și obositor, dar și o cursă de 10 km, unde a trecut a treia linia de sosire.

„Mă simt obosită după cursa de 10 kilometri de alergare montană și după drumul infernal de 23 de ore dus-întors! Dar chiar și cu atâta oboseală am putut aduce țări noastre rezultate foarte bune! Echipa României a avut cel mai mare punctaj și cele mai multe medalii între țările balcanice!”, a completat sportiva de la CSM Vaslui.

Este a doua participare într-o competiție de alergare montană, după cea de la Câmpulung Moldovenesc, Magda fiind o atletă de semifond.

„Mă simt în elementul meu atunci când alerg pe munte! Voi merge la Campionatul Mondial de alergare montantă și sper să ne ajute Dumnezeu să aducem un rezultat cât mai bun pentru România!”, a conchis Magda Bosînceanu.

Lotul României care va participa la Campionatul Mondial de alergare montană de la Stubia, Austria, din data de 6 iunie, este format din Mădălina Florea, Magda Bosînceanu, Liliana Dragomir și Adelina Panaet.

Image