Vaslui, RO

27.16°C
Clear Sky
Saturday
12.13°C / 18.33°C
Sunday
9.52°C / 21.73°C
Monday
12.77°C / 23.84°C

Participare numeroasă la Cupa ”Podul Înalt” la budokai

Participare numeroasă la Cupa ”Podul Înalt” la budokai

Peste 320 de sportivi de la 22 de cluburi din România, Moldova și Ucraina au concurat la ediția din acest an a Cupei ”Podul Înalt” la Budokai.

Și de această dată, Remus Ciobanu, președintele Scorpions Vaslui, a demonstrat că este un bun organizator, toți participanții declarându-se mulțumit de condițiile oferite.

Au fost meciuri extrem de echilibrate, în fața unei săli aproape pline, cei prezenți fiind încântați de tehnicile oferite de sportivi.

Cupa ”Podul Înalt” Vaslui s-a desfășurat sub edgida Federației Române de Budokai, președintele Anatoly Danilov implicându-se personal în buna desfășurare a competiției.

Remus Ciobanu a ținut să mulțumească personal Primăriei municipiului Vaslui, principalul susținător al turneului, care a asigurat sumele de bani necesare printr-un proiect cu finanțare nerambursabilă.

”A fost o competiție cu caracter internațional și s-a bucurat de o largă participare. Sportivii au dovedit calități și e o dovadă că în pandemie, cât au stat în afara sălii de antrenament, s-au pregătit foarte bine. Aceștia au concurat la K1, kick boxing, Light Budokai, Ne waza gi, No gi și Full Budokai”, a declarat Remus Ciobanu.

 

budokai2

budokai3

budokai4

budokai5

budokai6

Image