Vaslui, RO

21.23°C
Overcast Clouds
Friday
17.29°C / 22.38°C
Saturday
15.96°C / 29.52°C
Sunday
19.49°C / 34.92°C

Palatul Copiilor Vaslui a dominat competiția națională – Cupa Primăverii la automodele

Palatul Copiilor Vaslui a dominat competiția națională – Cupa Primăverii la automodele

Palatul Copiilor Vaslui rămâne în prim planul automodelismului românesc. Echipajele coordonate de Constantin Olaru au dominat ultima competiție, Cupa Primăverii, organizată la Vaslui.

Cele două echipaje înscrise în concurs au ocupat primele două locuri pe podiumul la echipe, locul 3 fiind ocupat de Palatul Național al Copiilor București.

Prima echipă de la Palatul Copiilor Vaslui a fost formată din Tudor Radu și Luca Obreja, iar cea de-a doua a avut în componență pe Matei Leică și Andrei Giurgea.

La individual, Tudor Radu a câștigat proba de 1/12 track, iar la 1/10 track GT s-a clasat pe locul 2.

Matei Leică a câștigat proba de 1/10 track GT, iar la 1/12 track s-a clasat pe poziția a doua.

Proba de 1/1- Off Road 2 WD a fost câștigată de Luca Obreja, locul 2 fiind obținut de Fridrick Sebastian, din Târgu Mureș, podiumul fiind încheiat de Imreh Szekely Keled, din Miercurea Ciuc – Harghita.

La 1/12 track, pe locul 3 s-a situat Alexandru Pintea, din Pucioasa, județul Dâmbovița, iar la 1/10 track GT, pe locul 3 s-a clasat Kiss Balazs, Miercurea Ciuc – Harghita.

Cupa Primăverii la automodele a ajuns la a treia ediție și s-a desfășurat în perioada 22-23 martie, adunând la start 9 echipaje din țară, din care două din Vaslui.

Competiția, desfășurată sub edgida Federației Române de Modelism, a fost susținută financiar de Primăria municipiului Vaslui și a fost organizată de Palatul Copiilor Vaslui, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Vaslui și al Consiliului Județean Vaslui.

Image